Sobre mí

Sóc Joana Arribas. Fotògrafa. Mare de la Rita i l’Artur. Amb més de 10 anys d’experiència gaudeixo del contacte i les relacions amb les persones. Busco les fotografies naturals i càlides, amb una coherència estètica i professionalitat fotogràfica. Utilitzo la fotografia com a representació estètica de la meva mirada, propera i que transmeti la espontaneïtat del moment.

He treballat durant anys com a fotògrafa per diverses entitats, associacions, institucions i empreses (moda, reportatges, premsa, arquitectura, casaments….) i així mateix m’he dedicat a la docència com a professora de Photoshop per a adults.

Sempre he tingut una gran passió pels més menuts i tot allò que els envolta. L’any 2013 em vaig especialitzar fotografia per nadons i famílies, arrel de començar com a fotògrafa de nounats a l’Hospital de Terrassa (CST) i a la Mútua de Terrassa.

Ofereixo diferents tipus de serveis i propostes, per tal d’ adaptar-me a la necessitat de cada client.

Tinc l’estudi situat al centre de Terrassa, amb molta llum natural i adaptat perquè tothom es senti còmode i relaxat, la qual cosa proporciona una fotografia molt més natural i espontània.