Sessions
i preus

Sessions de nounats:

Per als nounats recomanem fer sessions abans dels primers 15 dies, ja que mantenen molt be la posició fetal i estan molt mes relaxats.

Aquestes sessions es fan a l’estudi i treballant amb llum natural. Són sessions de 2h aproximadameent, ja que depenem totalment del nadó. S’utilitzen diferents escenaris i complements, i es necessita que el nadó estigui totalment relaxat. Es realitzen les fotografies amb el nadó nu.

Durant la sessió anem parant al ritme de cada família. El més important es que tothom estigui còmode i relaxat, per tal d’obtenir-ne un bon resultat. Al finalitzar la sessió fem fotos de tota la família.

Cost: 120 (2o fotografies amb bolquer) 250 (30 fotografies, sense bloquer i posicions molt mes treballades).

SESSIONS DE NENS:

Aquestes sessions es realitzen amb un sol nen, a partir dels 6 mesos. Són sessions de 30-40 minuts aprox. Intentem plasmar al màxim la naturalitat i expressivitat de cada infant. Deixem que el petit vagi fent i anem captant la seva personalitat.

Si s’acosta l’aniversari, aprofitem fer afegir-hi un pastisset i alguns elements festius per creant un ambient festiu i fer algunes fotos d’aniversari.

Cost: 120 euros (40 fotografies).

REPORTATGES FAMILIARS:

Els reportatges familiars intenten plasmar al màxim la naturalitat i expressivitat de cada infant i família. Mirem de crear diferents moments i situacions per tal d’obtenir fotografies divertides, naturals i originals. Si la sessió requereix més estona ens hi adaptem, el mes important es obtenir-ne un bon resultat.

A l’estudi

Són sessions d’una hora aproximadament, Es realitzen retrats individuals i de tota la família tot creant diferents situacions per tal d’obtenir un resultat d’imatges variades i atractives.

Poden ser amb llum natural o be amb il·luminació de flaixos d’estudi.

Cost: 120-180 euros (30-60 fotografies).

A l’exterior/casa

Són sessions d’una hora aproximadament. Són sessions molt dinàmiques i naturals. Es creen situacions molt mes espontànies i es pot jugar molt mes amb els angles, els enquadraments i els desenfocaments. El resultat fotogràfic és mes variat.

Cost: 210 euros (60 fotografies).

SESSIONS D’EMBARÀS:

Completa

Són sessions que es divideixen en dues parts. A l’exterior i a l’estudi. Cadascuna de les parts és de 30 minuts aproximadament. Si es vol, es realitzen amb la parella.

A l’exterior són sessions on la parella i l’entorn fan que la fotografia sigui mes fresca, dinàmica amb un joc de color molt atractiu.

A l’estudi, es treballa amb llum natural, donant un efecte íntim i càlid. Aprofitem per fer aquelles fotografies mes personals i tendres.

Cost: 210 euros (60 fotografies).

Estudi

Són sessions de 30 minuts i es realitzen a l’estudi amb llum natural. Treballem de manera molt natural. Donant un efecte càlid i tendre. Es poden fer amb o sense la parella, i també amb els fills.

Cost: 120 euros/ amb parella i 180 euros/ parella i fills (40 fotografies).

BOOKS D’EMPRESA/PERSONALS

Les sessions d’empresa/ books personals son a partir de 120 eruos.

S’hi comptabilitza també la direcció artística del projecte presentat.

SESSIONS CENTRE HOSPITALARI

Treballem de manera continuada a l’Hospital de Terrassa (CST), Mutua de Terrassa i Aptima Centre Clínic (Terrassa).

Realitzem petits reportatges amb mantetes i complements al mateix centre hospitalari, per tal de poder tenir un record únic de les seves primeres hores de vida, pensat per donar-los la benvinguda d’una manera diferent. Són sessions de 10 min.

Cost: 60 euros (10 fotografies)

SESSIONS D’EXTERIOR

Aquestes sessions es contemplen en funció de les caracterísiques de cadascuna d’elles. Són a partir dels 200 euros.

VAL REGAL:

Val per a qualsevol tipus de sessió i/o producte amb un petit “packaging” de val regal :)-

 

En totes les sessions s’entrega un Pendrive amb totes les imatges en alta ressolució i en dues carpetes: un amb totes les imatges i color i l’altre en blanc i negre. El preu de les sessions inclou IVA.